Dochter Veerle Naessens, de pater familias in karton, echtgenote Marie-Jeanne en kleindochter Célestine Van Hautegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Dochter Veerle Naessens, de pater familias in karton, echtgenote Marie-Jeanne en kleindochter Célestine Van Hautegem. © Fotomontage HLN / ID/ Kristof Ghyselinck

INTERVIEW. Willy Naessens volgens echtgenote Marie-Jeanne, dochter Veerle en kleindochter Célestine: “Hij is van de oude stempel. Álles moet voor hem gedaan worden”

Willy Naessens Group is uitgeroepen tot de beste onderneming van het jaar. Voor de 84-jarige Naessens, nummer 33 in de lijst van Belg van het Jaar 2023, een kroon op het werk. Maar de Naessens Group is groter dan haar stichter. In het familiebedrijf spelen ook echtgenote Marie-Jeanne (73) en dochter Veerle (57) een belangrijke rol, en met kleindochter Célestine (30) lijkt de toekomst verzekerd. De vrouwen van Willy, over de man die hun leven en beroepsleven kleurt: “Zijn wil is geen wet, maar toch krijgt hij bijna altijd zijn goesting.”

22 reacties

  • Gaston Miar

    4 maanden geleden
    Onlangs kwam Willy in een restaurant, plaatsnemen de tafel naast ons. Hij bestelde mosselen en een pilsje. Heel gewone man. Respect!
  • Chris Verberne

    4 maanden geleden
    Veel respect en waardering voor Willy Naessens en zijn familie. Daar kunnen de meeste "tabel" managers nog iets van leren, al denken zij dat ze de wijsheid in pacht hebben.
  • andy van der heyden

    4 maanden geleden
    Een gewone man die iedereen gelijk behandeld en niet zoals de meeste rijken de grote Jan uithangt . En over de mensen kijkt daar doe je je pet voor af er kunnen er veel nog iets van leren van zo’n persoon 👀
  • andy van der heyden

    4 maanden geleden
    Daar kunnen er nog veel van leren . Zoveel respect en gewoon zijn tussen hun volk zonder al teveel tralala pet af 👍.
  • Andre Ooms

    4 maanden geleden
    Ik heb in 2002 samen met hem zitten wachten aan de scanner in Leuven, mekaar moed ingesproken, fantastische mens. En wat vroeg hij tijdens het wachten, mijn naamkaartje. Altijd bezig, ook in moeilijke momenten .