Emile en Emma

Emma (31) uit ‘Blind getrouwd’ over breuk met Emile: “Het samenwonen ging zó vlot”

Emma Ramirez (31) en Emile Vandekerckhove (28) besloten na ‘Blind getrouwd’ om hun huwelijk een kans te geven, maar na een tijdje ging het koppel toch uit elkaar. “De fysieke klik was er wel, maar er moest meer zijn.”

red

Er waren twijfels, maar uiteindelijk besloten Emma en Emile om hun blinde huwelijk een kans te geven. Ze zeiden ‘ja’ tegen elkaar op het beslissingsmoment. Toch strandde hun poging goed een maand later op een njet.

“Het samenwonen ging zó vlot, ik ben nu al bang dat het in een volgende relatie nooit zo goed kan lopen. (lacht) Het was alsof we al jaren kenden”, vertelt Emma aan Dag Allemaal. Maar de diepere gevoelens bleven uit. Ze wilden niet langer proberen om hun vriendschap verder te tillen naar een romantische relatie. “De fysieke klik was er wel, maar er moest meer zijn.”

LEES OOK. Emile begrijpt er niets van in ‘Blind getrouwd’, maar zijn kersverse vrouw Emma is lang niet de enige met ‘thuiszitkledij’

Om de vriendschap die ze hebben niet te verpesten, gingen ze uit elkaar. Op dat moment keek tv-kijkend Vlaanderen nog volop naar hun avontuur op VTM. “Je ziet die mooie momenten opnieuw en dan denk je: moesten we niet harder vechten? Anderzijds zeiden zoveel mensen dat we niet bij elkaar pasten, dat heeft me ook beïnvloed eerlijk gezegd.” Een afgesloten hoofdstuk, lijkt het. Maar, aldus Emma, “zeg nooit nooit.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER