Birger Verstraete in Griekenland slachtoffer geworden van inbraak: dieven aan de haal met buit ter waarde van 45.000 euro

Birger Verstraete (29), tegenwoordig actief bij het Griekse Aris Thessaloniki, is slachtoffer geworden van een inbraak. Woensdagavond speelde de voormalig middenvelder van onder meer Antwerp en KV Mechelen een thuiswedstrijd toen drie personen inbraken in zijn villa en met een stevige buit aan de haal gingen.

Quinten Torfs
Bron: HLN

Verstraete kwam woensdagavond thuis van zijn wedstrijd tegen Lamia en merkte meteen dat er iets niet pluis was. De middenvelder, die in het verleden voor KAA Gent, FC Köln en Royal Antwerp speelde, merkte niet veel later op dat zijn villa volledig overhoop was gehaald. De dieven gingen, volgens Verstraete, aan de haal met een stevige buit ter waarde van ruim 45.000 euro. Zijn vrouw en kinderen waren (gelukkig) niet thuis. Mogelijke verdachten zijn nog niet opgepakt.

In oktober werd ook bij Antwerp-verdediger en voormalig Rode Duivel Toby Alderweireld ingebroken tijdens de verloren Champions League-wedstrijd tegen Porto. De meest recente inbraak bij een profvoetballer dateert nog maar van een dikke week geleden. Inbrekers hadden het gemunt op de woning van Kevin De Bruyne in Heusden-Zolder.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer