Ga naar de inhoud

Kijk donderdag om 20u naar de "Turbo Cross" met Average Rob, Acid en Bas Tietema

 di 26 december 2023 12:51

Wat begon als een uitdaging tussen vloggers Average Rob en Bas Tietema, is stilaan een sterrenparade geworden. Op de veldrit in Diegem tekenen onder meer ook Acid, Jelle Van Damme en bondscoach Sven Vanthourenhout present. Kijk donderdag om 20u naar de "Turbo Cross" op Sporza.be en VRTMAX.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Omdat Youtuber Average Rob geen startbewijs kreeg voor de cross in Diegem op 28 december, daagde hij dan maar collega-vlogger Bas Tietema uit tot een duel.

 

Intussen wisten de twee nog wat meer bekende namen te strikken voor hun "Turbo Cross Legends". Ex-Rode Duivel Jelle Van Damme, die fietsen "een uit de hand gelopen hobby" noemt, gaat de uitdaging aan.

 

Ook Richard Groenendaal, wereldkampioen veldrijden in 2000, en bondscoach Sven Vanthourenhout, goed voor twee keer WK-brons, halen hun crossfiets van stal.

 

Seppe Odeyn wordt een niet te onderschatten tegenstander met zijn tien zeges in de Hel van Kasterlee. En Pieter-Jan Hannes, die net zijn veldloopschoenen heeft opgeborgen, springt ook op het zadel.

 

Met Youtube-fenomeen Acid (Nathan Vandergunst) wisten ze nog een collega naar Diegem te lokken.

 

Op 28 december zullen ze om 20 uur in twee rondjes strijden voor de overwinning.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: