BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Union USG
  • 56' Goal Igor Thiago
  • Gustaf Nilsson Goal 27'

Club en Union delen de punten op Jan Breydel na opnieuw discutabele penalty en rode kaart Moris in slotseconden

MATCHVERSLAGGeen winnaar in de topper tussen Club Brugge en Union. Beide ploegen deelden de punten op Jan Breydel na een partij die bol stond van de akkefietjes. Nilsson opende de score in de eerste helft, een penaltygoal van Thiago zorgde voor de 1-1-eindstand. Diep in het slot kreeg Moris nog rood na een ingreep op Jutgla, Puertas eindigde de partij als gelegenheidsdoelman bij de Brusselaars.

58 reacties

  • Saeri Wilan

    4 maanden geleden
    Er is niks mis mee om voetbal te spelen op het randje, en dat burgess het publiek bespeeld (en hier ook nog in slaagt) zegt veel over dat bepaald publiek. Fcb mag met zen alle de schoenen kussen van de ref en de Var dat ze nog 1 punt gekregen hebben, want een strafschop was het helemaal niet. Maar dat is bij fcb natuurlijk de normaalste zaak geworden sinds een 5 tal jaar. Ze zouden beter kontent zijn met hun punt want zonder de refs was het een dik verdiende 0. Voetbal draait om scoren, simpel.
  • Michel Beys

    4 maanden geleden
    Union speelt zo al jaren, maar behalve Vandereycken is er nooit een analist die daar aandacht aan schenkt. Ook Genk doet dat maar dan noemt men dat viriel spel.
  • Johan Planckaert

    4 maanden geleden
    juiste uitslag
  • Jan Wybo

    4 maanden geleden
    Union kan maar één soort voetbal ,dit is counter voetbal
  • Paula Everaerts

    4 maanden geleden
    Met de zoveelste discutabele faze, ditmaal handspel van Vetlesen, begin je je de goede bedoelingen van de VAR in vraag te stellen, om niet te praten over de opvallend sumiere aandacht die de mensen van Eleven Sports aan deze fase besteedden. Met moeite 1 herhaling. Kan dit verwonderen met 2 Club-iconen van dienst bij de commentaar en de analyse, die ik voor de rest wel apprecieer.