Vader verkocht 30 jaar geleden “dierbaarste bezit” om de rekeningen te betalen en krijgt nu hartverwarmend kerstcadeau van dochter: “Ik voelde je opoffering”

Een kerstfeest kan wel eens in tranen eindigen, maar bij Lindsey Moore waren het tranen van geluk. De Amerikaanse had haar vader in tranen doen uitbarsten door hem een opmerkelijk kerstcadeau te geven: een plaatje van Americanfootballspeler Dan Marino. Dat was hetzelfde plaatje die hij dertig jaar geleden verkocht had om de rekeningen te kunnen betalen. “Ik voelde je opoffering”, klinkt het in een video die Lindsey op Tiktok zette en al miljoenen keren werd bekeken.

pjv
Bron: Storyful

Toen Lindsey Moore “zeven of acht jaar oud was” had haar gezin het niet breed. De Amerikaanse was er toen getuige van hoe haar vader zijn “dierbaarste bezit” verkocht om de rekeningen te kunnen betalen. “Het was een les die mij sindsdien bijgebleven”, schreef Lindsey op het kaartje die ze bij een bijzonder kerstcadeau voor haar vader stak. “Het leerde me dat ik alles zou doen wat nodig was om ervoor te zorgen dat mijn toekomstige gezin nooit iets nodig zou hebben.”

Lindsey zwoer die dag dat ze plaatje ooit zou terugkopen voor haar vader. “Ik wist dat ik hard genoeg zou werken om je terug te betalen”, klinkt het op het kaartje dat bij het kerstcadeau zat. “Ik zal die schuld misschien nooit helemaal kunnen terugbetalen, maar mijn zevenjarige ik zou opgetogen zijn om te zien dat ik mijn belofte eindelijk heb kunnen nakomen. Bedankt voor alles.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER