Russische presentatrice dreigt alles kwijt te raken nadat ze 'Bijna Naakt'-feestje geeft in Moskou: beelden tonen hoe ze huilend om vergiffenis smeekt

Een bekende Russische presentatrice en blogster dreigt alles kwijt te raken nadat ze een ‘Bijna Naakt’-feestje organiseerde in een exclusieve club in de Russische hoofdstad Moskou. Aan gasten werd gevraagd om - zoals de naam zegt - zo weinig mogelijk kleren aan te trekken. Beelden van de party werden gretig gedeeld op sociale media. Tot afschuw van conservatief Rusland, dat een ware heksenjacht ontketende op gastvrouw Nastja Ivlejeva en alle bekende aanwezigen.

23 reacties

  • Alex Jonckers

    1 maand geleden
    Laat ons nu toch steeds ons bemoeien met andermans levenswijze, leven en laten leven, wat is daar nu verkeerd aan, of moeten we allemaal in dezelfde pas lopen, en doen, en doen wat hij of zij niet goed vinden, niemand heeft het recht om te beslissen om andermans leven te bepalen, dat hoort niet thuis in een samenleving, en degene die daar kritiek op hebben, die moeten hun hoofd dan maar naar de andere kant draaien.
  • Tim De Cock

    4 maanden geleden
    Is dit de wereld waarin we willen leven? Laat iedereen toch eens doen waar hij zin in heeft. Maar let op, want hier zijn ook partijen die tegen alles en iedereen zijn. Als je niet in hun pas loopt zul je het geweten hebben.
  • Ignace Cloquet

    4 maanden geleden
    Merkwaardig dat de Russen naargelang het hen uitkomt spreken van een speciale operatie en in andere gevallen van oorlog.
  • Gino Denil

    4 maanden geleden
    De enige die vervolgd zouden moeten worden zijn deze die de privacy geschonden hebben door de beelden te verspreiden. Zij zijn het trouwens ook die de deining veroorzaakt hebben.
  • walther truyens

    4 maanden geleden
    Ik snap het niet , ze zeggen in tijden van oorlog zo iets organiseren , maar het grote opperhoofd Poetin zei toch dat er geen oorlog was . Wat is het nu , oorlog of geen oorlog ? ze mochten dat toch geen oorlog noemen van de leidende Poetin .