© AP

Bryan Tanaka bevestigt split met Mariah Carey: “Gezamenlijke beslissing”

De geruchten gingen al een tijdje dat Mariah Carey (54) en haar vriend Bryan Tanaka (40) uit elkaar zouden zijn. Met een statement op sociale media bevestigt de choreograaf nu dat nieuws.

Zeven jaar lang deelden ze lief en leed, maar nu zetten ze een punt achter hun relatie. Na weken van speculatie op Instagram vond Tanaka het welletjes. Met een statement op datzelfde socialemediakanaal, bevestigt de danser en choreograaf, die eerder met Carey samenwerkte, de split. (Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Met gemengde gevoelens deel ik deze persoonlijke update over mijn vriendschappelijke split van Mariah Carey na zeven geweldige jaren samen”, schreef hij. “Onze beslissing om verschillende wegen uit te slaan is gezamenlijk”, klinkt het. Hij benadrukt dat ze “diep respect” voor elkaar behouden en “een overweldigende dankbaarheid voelen voor de waardevolle tijd die we deelden”. (Lees verder onder de foto)

© REUTERS

Hij sprak vervolgens lovende woorden voor Carey en haar toewijding aan haar gezin en haar zangcarrière. Het voormalige koppel leerde elkaar kennen in 2006, toen hij een back-updanser was tijdens The adventures of Mimi-tour. Zij zou later trouwen met Nick Cannon, de vader van haar tweeling Moroccan en Monroe, maar in 2014 gingen ze uit elkaar. In 2017 bevestigde Carey en Tanaka hun relatie. De ‘All I want for Christmas’-zangeres heeft nog niet gereageerd op de breuk.(eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer