Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Broydenborglaan met de Oudstrijderslaan in Hoboken.© Google Street View

Slachtoffer (78) in levensgevaar bij ongeval in Hoboken

Hoboken -

Bij een aanrijding in Hoboken, in de buurt van park Sorghvliedt, zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Een 78-jarige man is met levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

jtp

Het ongeval gebeurde iets na 17u het kruispunt van de Broydenborglaan met de Oudstrijderslaan. “Een oudere dame was met haar wagen onderweg naar huis toen ze opgeschrikt werd door een knal. De vrouw is meteen gestopt en uitgestapt om hulp te bieden”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. Ze had twee mensen omvergereden. Omstaanders belden onmiddellijk de hulpdiensten.

Twee slachtoffers, een 78-jarige man en een 61-jarige vrouw, raakten gewond. “De man is met levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. De dame verkeert niet in levensgevaar maar wordt wel gehospitaliseerd”, aldus Bruyns. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is momenteel nog niet duidelijk. “De 81-jarige bestuurster was erg aangedaan door het ongeluk. Ze reed niet onder invloed van drugs of alcohol. Volgens de procedure is haar rijbewijs tijdelijk ingetrokken.”

Door het ongeval was er plaatselijk grote hinder. De Broydenborglaan was lange tijd afgesloten voor het verkeer. Extra teams van de politie probeerden het verkeer in goede banen te leiden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen