Precies 20 jaar na dodelijk ongeval van zoon Bart (17), is ook vader Willy (69) slachtoffer van een aanrijding met vluchtmisdrijf. Rechts zie je een SAVE-bord voor Bart, hij werd aangereden op terugweg van een fuif.
Volledig scherm
PREMIUM
Precies 20 jaar na dodelijk ongeval van zoon Bart (17), is ook vader Willy (69) slachtoffer van een aanrijding met vluchtmisdrijf. Rechts zie je een SAVE-bord voor Bart, hij werd aangereden op terugweg van een fuif. © rv / CSD

20 jaar geleden werd zoon Bart (17) slachtoffer van vluchtmisdrijf, nu overkomt vader Willy (69) hetzelfde: “Maar nu zal ik de dader vinden”

Alsof het een slechte film is waarin hij meespeelt, zo voelt Willy Kerremans (69) uit Westrode zich. Twintig jaar nadat hij zijn zoon Bart moest afgeven na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf, overkomt de man hetzelfde. Woensdag werd hij met zijn fiets van de weg gemaaid door een wagen, waarna de bestuurder hem bewusteloos in het gras achterliet. Naast een diepe hoofdwonde, kreeg Willy een serieuze emotionele klap door het vluchtmisdrijf. “Alles van 20 jaar geleden kwam in een flits terug toen ik klacht indiende.”