Anouk en Martin maken kans op droomhuis in ‘Huis Gemaakt’: "Ik lees álles wat ze online schrijven”

ShowbitsVolgende week weten we wie na maanden van hard labeur een gratis huis wint in ‘Huis Gemaakt’. In het populaire VTM-programma gingen zes koppels de uitdaging aan om op een paar maanden tijd een volledig huis te renoveren, met de kans er daarna gratis en voor niets in te kunnen wonen. Van die zes koppels blijven er momenteel nog drie over. Onder hen: Anouk en Martin, die het huis in Aalst onder handen namen. Showbits-reporter Senne ging langs in hun potentiële stulpje en sprak het koppel over de moeilijke renovatie, de online reacties en de mogelijke overwinning.

12 reacties

  • Iréne Kennis

    4 maanden geleden
    Aalst, heeft het dubbel en dik verdiend, zo proper afgewerkt t.o.v de andere. Ze mogen niet kiezen voor wie kinderen heeft of niet. Het is voor iedereen erg als ze niet winnen, maar Aalst springt er hoog bovenuit! ik hoop dat ze hun verdiende huisje krijgen. En neen, ik woon in Wilsele, en niet in Aalst, maar ze waren de beste! Dikke werkers, die mogen thuis zelfs mijn huis komen renoveren, ik zou hun volledig vertrouwen!!
  • Els Hoebeke

    4 maanden geleden
    Voor mij zijn jullie alvast de terechte winnaars. Harde werkers, gevoel voor humor en zo fijn te zien hoe liefdevol jullie met elkaar bleven omgaan tijdens de verbouwstress dat kan van de Limburgers niet gezegd worden hoe die op elkaar schelden... Hop hop Aalst naar de top.
  • Maggy Vos

    4 maanden geleden
    Luc Reymen, je haalt me de woorden uit m'n mond. Verder is het "spel" is dit jaar ook niet eerlijk verlopen. In de finale heb je normaal gezien 50% kans, dit jaar maar 33,33%! De jury had de knoop moeten doorhakken.
  • Frank Demey

    4 maanden geleden
    Jullie verdienen het om te winnen
  • Marie-Anne Van Kerckhoven

    4 maanden geleden
    Jullie zijn harde werkers en hebben veel humor. Mooie keuze van interieur. ik heb op jullie gestemd van uit Kontich. Jullie verdienen het te winnen. Succes.