© Shutterstock

Met dit trucje verlies je nooit meer je oorbellen op vakantie

Op reis gaan stappen met je favoriete oorbellen aan en glamoureuze vakantiefoto’s maken? Het is geen sinecure, want oorbellen durven weleens spoorloos te verdwijnen. Maar met deze Tiktokhack is dat probleempje in 2024 voltooid verleden tijd.

Hanne Vandenweghe

De Amerikaanse blogster Lauren, bekend van het Tiktokkanaal Jeff and Lauren show, heeft een geniale tip gedeeld om je oorringen op te bergen als je op vakantie bent. Haar trucje voorkomt niet alleen dat je de sieraden verliest, maar zorgt ook dat een setje niet beschadigd raakt.

Het enige wat je nodig hebt? Een reserveknoop met piepkleine gaatjes in het midden. Je weet wel, de extra knopen die bij bepaalde kledingstukken worden geleverd just in case je ooit eentje moet vervangen.

Prik de pinnetjes van de oorbellen of -ringen in de gaatjes van een knoop, zet ze aan de andere kant vast met de sluitingen en berg op in een zakje. Zo blijven al je oorbellen netjes bij elkaar en kan je ze optimaal beschermen.

Het trucje komt voor velen die weleens oorbellen verliezen én met een overschot aan knopen zitten als geroepen. “Mijn hele leven verzamel ik al knopen. Ik heb ze nooit nodig gehad, tot nu toe”, schreef iemand onder het filmpje. “Ik heb een bandana waar ik mijn oorbellen doorheen steek, maar dit is veel esthetischer’, gaf iemand anders toe.

Een paar anderen deelden aanvullende hacks, om bijvoorbeeld halskettingen mee te nemen op vakantie. “Als je kettingen voortdurend in de war raken, rijg ze dan door een rietje als je op reis bent”, aldus een vrouw. “Of rol ze in vershoudfolie”, tipt nog een vakantieganger.

@jeffandlaurenshow Use buttons to keep your earrings organized and secure while traveling! #travel #hack #hacks #PackingTips #traveltips ♬ Oui oui oui oui - Sacha Distel
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer