Herbert en Cynthia.© VTM

‘Verliezers’ Cynthia en Herbert hebben nieuws: “Van ‘Huis gemaakt’ naar ‘Huis gekocht’”

Hasselt

Het gerenoveerde pand in Hasselt hebben Cynthia en Herbert niet overgehouden aan hun deelname aan Huis gemaakt. Maar er is goed nieuws: het stel kocht zopas zelf een huis.

Cynthia Vanpaeschen en Herbert Conings eindigen zo het jaar met bijzonder mooi nieuws, en laten hun toekomst dus niet afhangen van het VTM-programma. In een trailer voor de aflevering van donderdag was al te zien dat Herbert plots weer opdook bij Bavo en Kayleigh, die het pand na de exit van Cynthia en Herbert verder afwerkten. “Ik kom helpen op voorwaarde dat jij ons ook eens komt helpen. Wij hebben een huis gekocht in Zonhoven”, horen we Herbert zeggen. Dat nieuws klopt effectief, want op Instagram pronken ze met het nieuws dat er daadwerkelijk een huis is aangeschaft. “Van Huis gemaakt naar Huis gekocht”, klinkt het daar.

“We waren al voor deze wedstrijd op huizenjacht, maar dat bleek niet zo evident”, zegt het Limburgse koppel. “We hadden destijds een bod uitgebracht op een huis, maar we werden overboden. Huizen zijn duur, de rente steeg almaar. Daarom zochten we in Huis gemaakt een oplossing. Toen we uit de wedstrijd lagen, zijn we niet meteen weer huizen gaan zoeken. En tijdens de uitzendingen moesten we onze zoektocht geheimhouden.”

Is hun huis beter dan het pand op VTM? “Het heeft niet zoveel charme als dat op televisie. Maar we zijn er blij mee. Er is een grote tuin. En wat we leerden tijdens de renovatie bij VTM, kunnen we nu ook zelf toepassen. Want er moet hier en daar nog iets kleins verbouwd worden. Het zal geen totaalrenovatie worden. Het is instapklaar. Maar het interieur krijgt nog een eigen touch.” (tove)

© Instagram

  ( tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer