Google Maps

Man bekent moord op thuisverpleegkundige in Kessel-Lo, verdachte is aangehouden

De onderzoeksrechter heeft een verdachte aangehouden voor de moord op een 43-jarige man uit Kessel-Lo. Dat meldt het parket van Leuven. De verdachte heeft zich gemeld bij de politie. 

Zondagnamiddag werd een man dood teruggevonden in zijn appartement aan de Edelzangerslaan in Kessel-Lo bij Leuven. Volgens de autopsie is hij omgekomen door slagen op het hoofd. 

Dinsdag heeft een 27-jarige man uit Leuven zichzelf gemeld bij de politie. Hij werd gearresteerd en die nacht een eerste keer verhoord door de federale gerechtelijke politie. Tijdens dit verhoor beriep de verdachte zich op zijn zwijgrecht.

Donderdag werd hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste om hem aan te houden op verdenking van moord. Hij gaf toe verantwoordelijk te zijn voor de dood van het slachtoffer, maar wou geen verdere verklaringen afleggen.

De verdachte moet op dinsdag 2 januari voor de raadkamer verschijnen. Het gerechtelijk onderzoek wordt verder gezet om de precieze omstandigheden te achterhalen waarin het slachtoffer om het leven werd gebracht. 

Meest gelezen