Beelden tonen hevige vechtpartij in Antwerpen-Noord na ruzie over parkeerplaats

Antwerpen -

Een banale ruzie over een parkeerplaats in de Diepestraat in Antwerpen-Noord is woensdagavond ontaard in een groot straatgevecht. Op beelden die onze redactie kon bemachtigen is te zien hoe twee kerels onder meer met stokken rake klappen krijgen. De politie is een onderzoek gestart, vier personen zijn gearresteerd.

jtp sare nelo

Op bovenstaande beelden is te zien hoe twee wagens de Diepestraat blokkeren. Er ontstaat tumult waarbij een persoon in een hoop vuilniszakken valt. Terwijl een grote groep de benen neemt, krijgt de man rake klappen te verwerken. Een tweede jongeman haalt met een stok uit naar een ander slachtoffer.

“Mogelijk startte de vechtpartij na een dispuut over een parkeerplaats”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “Toen de politie toe kwam, was de situatie zeer gespannen. Verschillende van onze eenheden kwamen ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. Er lagen ook twee gewonde personen op de grond. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis.”

Vier verdachten zijn gearresteerd voor verhoor. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. Of ze worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter wegens opzettelijke slagen en verwondingen, is nog niet duidelijk. De spanning in de Diepestraat bleef nog een hele avond voelbaar, wat zich uitte in een kat-en-muisspel met de politie.

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer