Michael Schumacher met vrouw Corinna op skivakantie in 2005.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Schumacher met vrouw Corinna op skivakantie in 2005. © EPA

Zit vermeend ‘levenstestament’ er voor iets tussen? Waarom de toestand van Michael Schumacher een mysterie blijft

29 december 2013. Een man valt tijdens het skiën en raakt zwaargewond. Sindsdien gonst het van de geruchten over zijn toestand, maar niemand buiten een heel kleine kring van intimi die weet hoe hij er écht aan toe is. Het slachtoffer, Michael Schumacher (54), is sindsdien nooit meer in het openbaar gezien. Blik op misschien wel het grootste mysterie ooit in de sport.

15 reacties

  • Martine Taffein

    4 maanden geleden
    Ik denk dat hij vooral goed verzekerd werd als autocoureur
  • Patrick Feyaerts

    4 maanden geleden
    Waar zou de familie hierover meoten communiceren? Voor het plezier of de nieuwsgierigheid van op sensatie beluste fans? Uiteindelijk gaat dit alles niemand van het publiek aan.
  • Polutnik Ronald

    4 maanden geleden
    Mysterie of niet , het blijft een onnozele zaak dat niemand mag weten hoe het eigenlijk is met Michael . Ik heb mij al dikwijls afgevraagd waarom alles zo geheim moet blijven .
  • Paul Broeckx

    4 maanden geleden
    In de politiek lekt er voortdurend iets uit dat (nog)geheim moest blijven. Daarom vind ik het straf dat er nooit een verpleger of dokter of vriend zijn mond heeft voorbij gepraat.
  • Danny Bottelier

    4 maanden geleden
    Sommige fans denken dat ze het recht hebben om de privacy van hun idool te schenden. Als die, of zijn familie beslist om geen informatie te geven is dat hun goed recht.