De SU7 van Xiaomi
Volledig scherm
De SU7 van Xiaomi © Xiaomi

Xiaomi komt met ‘droomauto’ die lijkt op baby van Porsche en Tesla

We kennen Xiaomi van de smartphones (en de elektrische stepjes) maar het bedrijf heeft nu een elektrische ‘droomauto’ voorgesteld die - uiteraard - moet concurreren met Tesla. Het design van de SU7 lijkt op een combinatie van de Model 3 van dat merk en een Porsche.

21 reacties

  • Benny Van den Wyngaert

    4 maanden geleden
    Als ze zo goed zijn als hun gsmen dan ga je noet ver geraken
  • pieter vandenberghe

    4 maanden geleden
    Aangezien het de batterij is die het meeste geld kost, zijn pk's goedkoop. Persoonlijk heb ik liever een beetje lawaai en trillingen als ik het gas indruk. Electrisch rijden is snel, maar zonder emotie.
  • Karl Van der Zande

    4 maanden geleden
    een stereo van 1000 watt zet je het volume ook nooit op 10 maar het klinkt lekker soepel ipv gekrijs uit een 10 wat radiootje... zelfde met auto's. Mooie wagen maar direct andere velgen eronder aub
  • Dirk Vanhemel

    4 maanden geleden
    De Europese autoconstructeurs zullen zich moeten gaan heruit vinden. Zij zullen nooit de concurrentie kunnen aangaan met de Chinese merken.Omdat ze afhankelijk zijn van de Chinezen. China heeft 98% van de wereldmarkt in handen wat betreft de grondstoffen voor EV batterijen.Het zal voor de Europese markt buigen of barsten zijn
  • Geert Van den Berghe

    4 maanden geleden
    Als een 'gewone' elektrische 'personenwagen' sneller is in accelereren dan een Porsche, Ferrari of Lamborghini en zelfs sneller dan de snelste productie motorfiets. Waar ben je dan mee bezig ??? Ik denk dat er dringend bepaalde dingen in vraag moeten gesteld worden. En dan betaal je ook zoveel verzekering als een Porsche of een Ferrari want hoe hoger het motorvermogen hoe hoger de verzekeringspremie?