© rtv

Na eerdere meldingen van motorproblemen na tankbeurten bij Shell in Turnhout, nu ook problemen bij tankstation in Vlimmeren

Vlimmeren/Turnhout -

De afgelopen week kregen verschillende wagens te maken met problemen aan de motor na het tanken bij de Shell aan de Parklaan in Turnhout. Maar nu blijkt dat het niet het enige station in de regio is met problemen. De oliemaatschappij meldde ook dat er iets mis was na het tanken van diesel bij Shell Express op de Antwerpseweg in Vlimmeren (Beerse).

bvdl

Verscheidene autobestuurders hadden de voorbije dagen motorproblemen na een tankbeurt van benzine 95 (E10) bij Shell Express in de Parklaan in Turnhout. De problemen in Turnhout zijn geen alleenstaand geval in de regio, laat oliemaatschappij Shell weten. Er zijn ook problemen gesignaleerd na het tanken van diesel bij Shell Express op de Antwerpseweg in Vlimmeren. Volgens Shell waren er daar onregelmatigheden tussen zondag 24 december en dinsdag 26 december.

“De getroffen pompen zijn nu gesloten en er is geen probleem gemeld bij een ander Shell-tankstation in het hele land”, luidt het bij Shell. “Onze producten voldoen aan de vereiste EN-specificaties. We zijn ervan overtuigd dat dit probleem een geïsoleerde gebeurtenis is, specifiek voor deze twee locaties gedurende deze specifieke periode.” Het is nog niet duidelijk wat er juist mis is gegaan: grondwater in de tank of mogelijk een fout gelopen transport?

Shell geeft geen verdere commentaar tot het onderzoek is afgerond. Gedupeerde klanten van Turnhout en Vlimmeren kunnen zich rechtstreeks tot Shell wenden via het telefoonnummer 02/508.92.98.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beerse