BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel wint met vingers in de neus in Hulst na vroege pech Van Aert en Pidcock

De zevende en misschien wel de makkelijkste zege van zijn crosswinter is een feit. Mathieu van der Poel won de Wereldbekermanche veldrijden in Hulst met de vingers in de neus. Grote concurrenten Wout van Aert en Tom Pidcock kregen af te rekenen met pech, Eli Iserbyt kende een off-day en gaf op.

31 reacties

  • Rania Desaegher

    4 maanden geleden
    Veel respect voor Van der Poel! Maakt trouwens niet uit of het wel of niet zijn wagen is, als hij het leuk vindt om ermee te rijden, dan gun ik hem dat van harte.
  • YVES DEPREZ

    4 maanden geleden
    Als Belg meer supporter van Wout maar hoe kan je zo respectloos omgaan met zo een top atleet als Mathieu die steeds heel fair is! Bewonderenswaardig om naar te kijken.
  • Patrick Massagé

    4 maanden geleden
    spijtig dat Wout eraf gereden wordt anders had er misschien een strijd geweest met Mathieu. We zien Wout nog 3 keer en het is gedaan voor de Belgen.
  • peter glerum

    4 maanden geleden
    Jammer van de materiaal pech van Wout en Tom maar klasbak VDP flikt het weer. Mooie dag gehad in Hulst. Spijtig hier te lezen dat het niet vooral over het crossen gaat maar pure afgunst richting de wereldkampioen. Veruit grootste deel van het publiek gedraagt zich gelukkig normaal. Dank daarvoor!
  • Pieter-Bas van Vliet

    4 maanden geleden
    Bij de mannen én de vrouwen een volledig Nederlands podium. Wat zijn de Belgen aan het doen ?