Van der Poel en de vele fans in Hulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Van der Poel en de vele fans in Hulst. © Photo News

“Paar onverlaten verpesten hele cross”: hoe ook Van der Poel doelwit werd van traditionele heibel in eindejaars­pe­ri­o­de

Lap, het is weer zover. De eindejaarsperiode in de cross staat niet enkel borg voor amusement en spektakel, maar traditioneel ook voor onnodige heibel. Met dank aan een marginale minderheid die het steeds weer leuk vindt om de boel te verpesten. Doelwit in Hulst: Mathieu van der Poel. “Het geeft aan met welk niveau van mensen we hier te maken hebben”, zegt vader Adrie.

60 reacties

  • Ineke Visser

    4 maanden geleden
    Ik snap niet dat de organisator niet ingrijpt
  • Marcel Willems

    4 maanden geleden
    Als ze gooien met voorwerpen of vloeistoffen van alle aard begrijp ik dat de renner soms reageert,vergeet niet die is in volle inspanning endaarbij staat het publiek zeer dicht bij de renners.Waarstaat er een wet dat je in dat geval niet mag spuwen ,doen het trouwens ook zo tijdens het rijden.
  • Liliane Dehennin

    4 maanden geleden
    Is niet normaal wat sommige onnozelaars doen. Maar is nog geen reden om te spuwen. Hij verlaagt zich tot gelijke hoogte als deze marginalen. Een straf voor deze marginalen is zeker op zijn plaats maar ook voor MvdP.
  • Raf Drieghe

    4 maanden geleden
    De organisatie maakt het zich gemakkelijk,renners zouden contactueel boete van bv 5000€ Van de organisatie als ze bekogeld worden, Securities zouden dan wel beter zijn
  • Antoine Van De Velde

    4 maanden geleden
    Mathieu moet ver boven gefrustreerde mensen staan, het veldrijden heeft hem al zo veel gegeven en spuwen gaat niets oplossen.