‘Huis gemaakt’-finalisten beantwoorden jouw vragen: “Hoeveel budget we krijgen per kamer?”

ShowbitsStraks weten we wie na maanden van hard labeur een gratis huis wint in ‘Huis gemaakt’. In het populaire VTM-programma gaan zes koppels de uitdaging aan om in een paar maanden tijd een volledig huis te renoveren, in de hoop het te winnen. Showbits-reporter Senne gaat vlak voor de ontknoping langs in alle drie de huizen om er de meest gestelde vragen van de kijker voor te leggen aan de finalisten.

79 reacties

  • Luc Van Roey

    4 maanden geleden
    Het huis in Antwerpen ziet er ok uit, maar heb mijn twijfels over de buurt. ?Ze komen uit een rustige buurt in Mechelen, en dan in zo'n rare buurt ! De mensen in de straat zijn goed denk ik, maar enkele honderden meters verder, is het totaal iets anders ! Als je daar je kinderen goed moet opvoeden heb ik toch twijfels ! Ook aan de praktische zijde vindt ik dit geen goed huis ! Waar gaan ze hun fietsen en hun wagen plaatsen ? Hebben ze daar al aan gedacht ?
  • frank maesen

    4 maanden geleden
    proficiat met jullie overwinning van mij mocht iedereen winnen maar toch schoon dat jullie het gehaald hebben
  • Helena Van Goethem

    4 maanden geleden
    Antwerpen, proficiat met jullie mooie gerenoveerde woning. Ikzelf had de voorkeur voor Hasselt en dan Antwerpen maar jullie konden beiden goed samenwerken wat niet evident is bij verbouwingen. Geniet van jullie winst en ook proficiat aan Hasselt en Aalst! Jullie zullen er als koppel sterker uitkomen en jullie hebben samen veel geleerd! Veel succes in jullie verdere leven en aan Hasselt een gezonde baby!
  • Philip Clemens

    4 maanden geleden
    proficiat met jullie winst!! degene die zeggen dat jullie de kinderen hebben gebruikt zijn gewoon jaloers tenslotte beslissen jullie niet wat wordt uitgezonden maar de zender! en als ik zo een prachtige kinderen had zou ik er ook alles voor doen en veel over praten! en tot slot nu genieten maar van jullie prachtige woning met jullie prachtige gezinnetje!! vriendelijke groeten philip uit middelkerke
  • Henri Demeer

    4 maanden geleden
    Nu nog de grote vraag , gaan de andere twee hun gebricoleerd huis kopen ?