Mathieu van der Poel en Wout van Aert.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel en Wout van Aert. © Photo News

Alle toppers verschijnen aan de start in Baal: stel je Gouden Cross-ploeg samen en maak kans op talloze prijzen dankzij HLN

Gouden CrossOp nieuwjaarsdag zakken de veldrijders traditioneel naar Baal af voor de GP Sven Nys. Met Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Tom Pidcock en Thibau Nys verschijnen alle toppers aan de start - enkel Eli Iserbyt is onzeker. Weet jij welke renners hoge toppen zullen scheren? Stel dan jouw virtuele droomploeg samen met de Gouden Cross.

8 reacties

  • WILLY QUIPOR

    4 maanden geleden
    Voor de spanning in de koers zet de grote 3 op de eerste rij, met alle respect voor alle veldrijders en supporters, dan zijn er 2 wedstrijden...1 wed tussen de grote 3...1 wed voor alle klasseringen...met eerlijke kansen / iedereen tevreden.
  • Jan Van Bavel

    4 maanden geleden
    Het blijft leuk om Mvdp bezig te zien !
  • Sylvain Roobaert

    4 maanden geleden
    Fantastisch met de grote drie , een genot om ze bezig te zien maar als cross liefhebber ook hoed af voor de andere crossers . Dat Mathieu zo goed is kunnen we alleen maar toe juichen , aan andere meer of harder trainen zodat kloof beetje verkleint . Hij is niet zonder moeite wereldkampioen zowel op de weg als in de cross
  • Johan Maddens

    4 maanden geleden
    Mathieu steekt er met kop en schouders bovenuit en heeft misschien wat geluk dat Wout een andere aanpak heeft en de kampioenshappen laat liggen , dus vrees ik dat Wout niet voor100% procent rondrijdt !
  • Joeri Hermans

    4 maanden geleden
    Hopelijk een mooie strijd tussen WVA en MVDP zonder materiaalpech. Zie dat WVA aan het groeien is en kans maakt in Baal..