BELGA / Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA / Joel Hoylaerts / Photonews

“Ik was gestopt en had uitgehaald, er zijn grenzen”: onze veldritanalist Niels Albert kruipt in het hoofd van Mathieu van der Poel

Dieptepunt in het veldrijden gisteren in Hulst: Mathieu van der Poel die urine over zich kreeg. De wereldkampioen reageerde door te spuwen. Onze analist Niels Albert kadert het incident vanuit zijn ervaring en verleden als veldritkampioen. “Ze steken het in deze eindejaarsperiode dan op het voetbal dat stilligt en de supporters die occasioneel naar het veldrijden komen afgezakt. Maar da’s te makkelijk.”

75 reacties

  • monique bolen

    4 maanden geleden
    Moesten de camera beelden niet telkens herhaald worden en de pers er niet keer op keer op ingaan en alles uitvergroten dan zou het al een stuk op de korrel schelen. Denk dat de overlaten in hun eigen kring achteraf nog stoefen ik heb het toch gedurfd hé
  • Jean Van Laere

    4 maanden geleden
    Ik ken niet veel van veldrijden (zeg maar : vrijwel niks ...), maar een "hooligan-pass" invoeren, zoals bij t voetbal, moet toch kunnen ?
  • gunther verweij

    4 maanden geleden
    Das klare taal van Niels,de spijker op zijn kop
  • Julienne D’Haese

    4 maanden geleden
    Niels Albert zegt het zoals het is, men moet niet met de vinger wijzen naar Mathieu maar naar de bullebakken die een fantastisch atleet zo behandelen.
  • luc de sterck

    4 maanden geleden
    Zet overal camera's, zoals in straten. Bij misdaad, vandalen opsporen via beelden en schorsen