Links: ruim een week geleden postte Dennis nog een foto met Melissa op Instagram.
Rechts: journalisten wachtten aan het huis van Rohan Dennis, maar die ging niet in op de vragen.
Volledig scherm
Links: ruim een week geleden postte Dennis nog een foto met Melissa op Instagram. Rechts: journalisten wachtten aan het huis van Rohan Dennis, maar die ging niet in op de vragen. © rv / 9News

Rohan Dennis duikt voor het eerst op na dodelijke aanrijding echtgenote, haar familie: “Woorden kunnen ons verdriet niet beschrijven”

Ex-profwielrenner Rohan Dennis (33) is voor het eerst in het openbaar verschenen nadat hij afgelopen weekend werd opgepakt en in beschuldiging gesteld voor het doodrijden van z’n echtgenote Melissa Dennis (32). De familie van het slachtoffer reageerde intussen met een emotioneel statement op het overlijden van de Australische vrouw.

34 reacties

  • Mireille Marie Pissens

    4 maanden geleden
    Sterkte aan alle nabestaande en vooral aan die twee kindjes! Wat een drame :'(
  • Dave Florizone

    4 maanden geleden
    Sterkte aan de familie en vrienden, als je het commentaar hoort en de gezette toon is het net of Rohan zijn vrouw met opzet vermoord heeft, een beetje meer neutraliteit en minder sensatie tot alles duidelijk is zou hier van pas komen.
  • nicole haeck

    4 maanden geleden
    Laat de politie zijn werk doen , de waarheid komt toch uit . STERKTE aan de familie toe gewenst.
  • Peter Buyck

    4 maanden geleden
    Was het een moordpoging op zijn vrouw of was zij een willekeurig slachtoffer van gevaarlijk rijgedrag en kon dus werkelijk iedereen slachtoffer zijn?
  • Eddy Mariën

    4 maanden geleden
    Een dramma voor de betrokkenen.