BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Acht op acht: oppermachtige Van der Poel zadelt Van Aert en co met ferme nieuwjaarskater op in Baal

Het nieuwe jaar is begonnen zoals het vorige geëindigd was: met een oppermachtige Mathieu van der Poel. De wereldkampioen was op de jaarlijkse nieuwjaarsafspraak in Baal opnieuw meer dan een maatje te groot voor de rest. Wout van Aert kon even weerwerk bieden, maar finishte uiteindelijk toch op ruime afstand.

54 reacties

  • pierre samaey

    4 maanden geleden
    Denk niet dat Wout daar een kater aan overhoudt, hij weet dat Mathieu een van de beste crossers ooit is en dan hem. al er niet wakker van liggen.
  • etienne vijverman

    4 maanden geleden
    MVDP is een van de zeer weinige renners die in verschillende takken van de wielersport top is !!! de rest staat in de cros niet eens op de foto bij de aankomst gelukkig beperkt hij zijn deelname zo de kleintjes ook iets verdienen in de verschillende klassementen
  • Johan Planckaert

    4 maanden geleden
    vdp is in topvorm, voor van aert en pidcock is de cross een pure training gedurende hun conditieopbouw voor het wegseizoen. Onmogelijk om de prestaties te vergelijken dus. Hoe zwaarder het parcours, hoe groter het verschil. Als vdp in topvorm is dan zal een van aert in topvorm het ook nog lastig hebben om hem te verslaan, zeker op een vlaams parcours. Enkel in tijdrijden en in ritten met serieuze bergen is van aert veel beter.
  • nicole haeck

    4 maanden geleden
    Proficiat Wout en tot op de weg .we kijken er naar uit .
  • dirk de bondt

    4 maanden geleden
    Gisteren in baal op deze ondergrond en parcour puur op vermogen rijd mvdp wout op 2 minuten pidcock op 3 minuten denk ik dat alles gezegd over voorberijding en koersen op de weg in 2024 beste klasieke renner van zijn generatie mvdp maar chapau voor alle anderen