© BFM

Twee gewonden bij ernstig ongeval bij Sint-Job-in-’t-Goor op E19

Sint-Job-in-’t-Goor -

Bij een zwaar ongeval op de E19 ter hoogte van Sint-Job-in-’t-Goor zijn dinsdag twee personen gewond geraakt. De brandweer moest de slachtoffers uit de wagen bevrijden. Het ongeval ging gepaard met heel wat file voor het verkeer richting Antwerpen.

jtp

Het ongeval gebeurde omstreeks 10.30u. De bestuurder van een wagen die richting Antwerpen reed verloor na een ongeval de controle over het stuur. De auto ging aan het tollen en belandde tegen de middenberm.

“Twee inzittenden zaten gekneld in het voertuig”, bevestigt woordvoerder Jonathan Pfund van de federale politie. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de brandweer bevrijdde de slachtoffers uit het voertuig. Ze werden met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval waren beide rijstroken richting Antwerpen zo’n vier uur lang versperd. Het verkeer moest stapvoets passeren over de pechstrook. Het ongeval veroorzaakte dan ook de nodige vertragingen. Op een gegeven moment stond er een kilometerslange file tot voor de oprit in Loenhout. De rijbaan werd om 14.15u opnieuw vrijgegeven, waarna de files stelselmatig konden afnemen.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen