Jens Dendoncker ontkent relatie met Britt Valkenborghs: “Wij zijn al lang goede vrienden”

“Ja, ze zijn een koppel”, kopt Dag Allemaal dinsdag over presentator Jens Dendoncker en ‘Familie’-actrice Britt Valckenborghs. Via zijn management ontkent de West-Vlaming het gerucht.

edb

Dendoncker werd dinsdagochtend wakker met het nieuws dat er een “prille verliefdheid” ontstond tussen hem en de Kempense Britt Valkenborghs. Dat zou aan Dag Allemaal bevestigd zijn door hun entourage. “Jens en Britt zijn geen koppel”, reageert het management van Dendoncker echter.

De komiek reageert bij Krant van West-Vlaanderen op de geruchten. Volgens hem klopt er niets van het verhaal. “We kennen elkaar al jaren en zijn al lang goede vrienden. Maar daar blijft het dus ook bij. Wij hebben géén relatie”, benadrukt hij.

Dendoncker heeft geen idee vanwaar het nieuws komt. Op de Pride in Antwerpen afgelopen zomer werd hij gespot met Valkenborghs, waarop een journalist hen vroeg of ze een koppel waren. “Sindsdien hebben we die vraag niet meer gekregen, en dan worden we plots wakker met dit nieuws… Voor ons allebei is dit niet fijn.” De presentator ziet het gebruik van ‘de entourage’ als een trucje om niet te moeten schrijven waar de info echt vandaan komt.

Dendoncker en Valkenborghs kwamen in 2023 allebei uit een langdurige relatie. Jens ging uit elkaar met Lauren Versnick. Er kwam ook een eind aan de relatie van Britt en Antwerp Giants-speler Jean-Marc Mwema.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER