Bill Barberis© VTM

Ex-‘Thuis’-acteur Bill Barberis wordt psycholoog in ‘Familie’

Vanaf dinsdag verschijnt een nieuw personage in de VTM-soap Familie: psycholoog Linus Vanaken, gespeeld door Bill Barberis (43).

POM

In Familie stijgt de spanning naar de midseizoensfinale. Maar voor de ontknoping van vrijdag is er dinsdag de introductie van een nieuw personage: psycholoog Linus Vanaken, een rol die vertolkt wordt door Bill Barberis. “Linus zelf maakt in de reeks op zijn beurt kennis met Véronique (Sandrine André, red.), maar brengt haar al van bij de eerste ontmoeting helemaal in de war…”, meldt VTM.

Bill Barberis is bekend van onder andere zijn rol als Toon Vrancken in de soap Thuis, een rol die hij van 31 oktober 2013 tot 7 maart 2017 vertolkte. In 2016 speelde Barberis mee in het televisieprogramma Boxing stars en had hij een kleine rol in de komische dramaserie Callboys. In 2016 had hij een gastrol in Patrouille Linkeroever.

Over zijn nieuwe rol in Familie zegt hij: “Ik was meteen enthousiast toen me gevraagd werd om de rol van Linus te vertolken. De eerste draaidagen waren best pittig, want je springt als nieuwkomer op een trein die al flink aan het bollen is. Maar ik voelde snel dat ik in een zeer fijne ploeg terechtkwam en dat gaf me veel goesting voor de toekomst. Sandrine André is bovendien een bijzondere actrice. Het was de eerste keer dat ik met haar samenwerkte, maar het klikte meteen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer