RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

“Ik ben mijn vrouw én twee dochters in één klap kwijt”: Manon (30) en haar ongeboren tweeling sterven na zwangerschapsvergiftiging

De geboortekaartjes voor zijn tweelingdochters waren net af. Maar in de plaats moet Jency (31) uit Kortrijk nu rouwprentjes versturen. Zijn vrouw Manon (30) was zeven maanden stralend zwanger, maar overleed zaterdag aan een zwangerschapsvergiftiging. Ook de tweeling haalde het niet. “Twee dagen voor ze stierf ging ze nog op controle. Hadden ze toen niet kunnen zien dat ze een zwangerschapsvergiftiging had opgelopen?”

135 reacties

  • mie delien

    4 maanden geleden
    Zo erg, dit wens je niemand toe, heel veel sterkte in de vele moeilijke dagen ❤️❤️❤️
  • Sharon Cottignies

    4 maanden geleden
    Jency en Marlon, Kenneth, Patricia en Gino (en de familie van Manon) heel veel sterkte in deze moeilijke periode! we denken aan jullie ❤️
  • John Cansse

    4 maanden geleden
    Sterkte aan de familie
  • Severine Cap

    4 maanden geleden
    Triest, ik wens jullie enorm veel sterkte toe 💐
  • Anja Bovenistier

    4 maanden geleden
    heel veel sterkte
  1. Zet kant-en-klare nieuwbouw de Vlaamse vastgoedsector op zijn kop? “Mensen willen zo snel mogelijk verhuizen”
    PREMIUM
    15

    Zet kant-en-kla­re nieuwbouw de Vlaamse vastgoed­sec­tor op zijn kop? “Mensen willen zo snel mogelijk verhuizen”

    Gedaan met eindeloos een gevelsteen, dakpan of badkamertegel kiezen. Steeds minder Vlamingen kopen nog een nieuwbouwwoning op plan waarvan de eerste steen nog moet worden gelegd. Waarom verkopen projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars nog bijna uitsluitend nieuwbouwwoningen ‘op voorraad’? Makelaar Cedric Vanhencxthoven van Heylen Vastgoed ziet dat het mensen vooral te doen is om hun portemonnee: “Een kijkwoning is voor je het weet verkocht.”
  2. Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?
    PREMIUM

    Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?

    Gilbert Bécaud kwam er ooit optreden en zelfs Arnold Schwarzenegger kwam naar het pretpark dat 60 jaar geleden de naam kreeg van wijlen koning Boudewijn. Vandaag staat de fontein droog, ziet een vader zijn kind liever niet in het onhygiënische ballenbad springen en hangt er een muffe geur. “Wij waren zo teleurgesteld dat we ons geld teruggevraagd hebben. En het strafste: we hebben het nog gekregen ook”, vat een lezer het verval samen. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen met het ooit o zo mooie park? Had het anders kunnen lopen als die éne beslissing niet werd genomen? Wij gingen op pad. En kwamen YouTuber Acid tegen.
    Brugge