© Charleton Churchill

Dit koppel zoekt ongekende hoogten op voor adembenemende trouwfoto's

Sommige koppels gaan wel heel ver om de meest originele trouwfoto's te laten maken, anderen blijkbaar heel hoog. Zo deden Ashley Schmeider en James Sisson er drie weken over om de Mount Everest te beklimmen om daar dan uiteindelijk te poseren voor de lens van een fotograaf.

flb

De Californische Ashley Schmeider en James Sisson wilden liever geen traditioneel huwelijk en kozen ervoor om hun ceremonie te laten plaatsvinden op de Mount Everest en dat op 5 kilometer hoogte. In hun zog volgde fotograaf Charleton Churchill die erom bekendstaat regelmatig avontuurlijke huwelijken vast te leggen. Samen trokken ze drie weken door de bergen, tot hun gewenste hoogte was bereikt om er vervolgens op de foto te gaan. Om het toch een beetje traditioneel te houden, hadden ze wel hun kostuum en trouwjurk meegebracht.

"Hoe graag we onze speciale dag ook met familie en vrienden hadden willen doorbrengen, we raakten beide in de ban van het idee om te trouwen tijdens een ongelofelijke vakantie", vertelt Ashely aan Daily Mail. "We zijn verzot op buitenactiviteiten en we hadden eerder al een berg van 4 kilometer hoog bedwongen, maar het was mentaal en fysiek uitputtender dan we ooit eerder hadden ervaren."

Toch was al die moeite niet voor niets. De foto's zijn werkelijk adembenemend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer