Prins Andrew met Virginia Giuffre en Ghislaine Maxwell.
Volledig scherm
Prins Andrew met Virginia Giuffre en Ghislaine Maxwell. © ISOPIX

Prins Andrew nam deel aan orgie ‘met minderjarigen’ van Jeffrey Epstein, zo onthullen nieuwe documenten

RoyaltyNieuwe informatie die is vrijgegeven rond de zaak van Jeffrey Epstein, zet de Britse prins Andrew (63) in een slecht daglicht. Zo verklaart een getuige dat hij aan aanwezig was op een orgie, waaraan ook minderjarige meisjes deelnamen.

1 reactie

  • Jeroen van Gestel

    4 maanden geleden
    Jammer genoeg gaat dit zo diep dat wat er echt gebeurde en vooral met wie nooit aan het licht zal komen. De 2 met de meeste kennis leven niet meer.
  1. Van Napoleon tot koning Albert I en Queen Elizabeth: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs
    PREMIUM
    Royalty

    Van Napoleon tot koning Albert I en Queen Elizabeth: koninklij­ke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

    Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in het Paleis van Versailles, tot het huwelijksontbijt van koning Charles en prinses Diana: dit zijn de favoriete maaltijden van gekroonde hoofden.
  2. KIJK. Meningen zijn hard voor nieuwe officiële portret koning Charles: “Het lijkt alsof hij in de hel terecht is gekomen”
    Royalty

    KIJK. Meningen zijn hard voor nieuwe officiële portret koning Charles: “Het lijkt alsof hij in de hel terecht is gekomen”

    Een jaar na de kroning van koning Charles (75) stelt de Britse monarch zijn eerste officiële portret als koning voor aan de pers. En dat portret is héél opvallend. De achtergrond, het uniform en de handen van de koning hebben allemaal dezelfde rode kleur. Maar dat valt niet in de smaak bij veel mensen op sociale media. “Kunnen we even stilstaan bij het feit dat het laatste portret van koning Charles III eruitziet als iets wat een satanist zou maken?”, klinkt het onder meer.