Noa Lang, Tajon Buchanan en Abakar Sylla leverden Club dit seizoen tientallen miljoenen op
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang, Tajon Buchanan en Abakar Sylla leverden Club dit seizoen tientallen miljoenen op © HLN Fotomontage, PHOTONEWS, Getty Images

Nooit kleurden de transfercijfers zó groen: Club blijft maar cashen, zelfs tijdens sportieve malaise

Money, money, money. Club Brugge casht alsmaar meer. Dankzij de transfer van Tajon Buchanan staat het dit seizoen zelfs dicht bij zijn eigen transferwinstrecord. Zelfs tijdens anderhalf jaar van sportieve malaise blijft de Brugse kassa rinkelen.

8 reacties

  • Geert Verschelde

    4 maanden geleden
    Club Brugge zit met enkele heel goede jongeren, die door een zeer ruime kern weinig aan spelen in de eerste ploeg toekomen. Na wat verkopen zullen ook deze jonge spelers in de vaste kern terecht kunnen.
  • Gerard van Veghel

    4 maanden geleden
    Het draait daar alleen maar om geld, voetbal staat op de tweede plaats, jammer voor de fans.
  • Heinz Rumes

    4 maanden geleden
    Hopelijk verkoopt Club Brugge niet al zijn beste spelers, het gaat niet alleen om geld maar ook over het sportieve en het kampioenschap en nu maar hopen dat Club Brugge betere resultaten haalt met het nieuwe jaar, ook een gelukkig nieuwjaar aan alle spelers en bestuur en zeker alle trouwe fans van ons Club Brugge.
  • Eric Bex

    4 maanden geleden
    Om maar te zwijgen van de vele Champions League campagnes van de afgelopen jaren. Vorig jaar alleen al bracht deze bijna 50 miljoen euro op. Daar kunnen we nu toch wel een paar sterke verdedigers mee bijhalen mag ik hopen.
  • Eddy DeGoei

    4 maanden geleden
    Zonder transferwinst is voetbal hier zwaar verlieslatend. Kijk naar de vijf duurste inkomende transfers, daarvan zijn er 3 die weinig potten hebben gebroken: Yaremchuk, Sowah en Okereke, samen 34 miljoen. Gelukkig kan Club het zich permitteren door de inkomsten van de Champions League. Petje af voor Union dat het met veel minder euro's doet.