BELGA / rv
Volledig scherm
© BELGA / rv

LIVE WINTERSTAGES. Anderlecht speelt gelijk tegen Libische Al Ahli - Riemer verkozen tot trainer van de maand december

Winterstop in de Jupiler Pro League, dus dat wil ook zeggen dat het opnieuw tijd is voor de winterstages. Het allerlaatste nieuws vanop de winterstages leest u in dit artikel!

7 reacties

  • Serge De beyser

    4 maanden geleden
    Spijtig dat hier niets te lezen valt van Union SG, fiere leider in de JL.
  • Henri Brand

    4 maanden geleden
    Mooi om weer eens iets van Fellaini te horen. De beste man op het veld in die gedenkwaardige wedstrijd tegen Brazilië op het WK in 2018.
  • Frank Bovoy

    4 maanden geleden
    Raman terug naar Beeschot wasbaar al lieveling en kocht direct abonnement dat ze in provinciale speelde
  • domien deschutter

    4 maanden geleden
    Hoe kan trainen in beter weer spelers beter maken terwijl ze over 7 dagen toch terug in eigen land moeten sjotten? Verwend, overbetaald, vaak te weinig gemotiveerd...of zijn dit gewoon onkosten?
  • Johan de Sagher

    4 maanden geleden
    Proficiat aan Antwerp. Zij blijven tenminste in België voor een stage. Alle andere ploegen vinden het nodig om naar luxeresorts te trekken in het zuiden : foei !
  1. Wéérgaloze traptechniek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    9

    Wéérgaloze traptech­niek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Union doet weer helemaal mee voor de titel na de overtuigende 0-3 overwinning op de Bosuil. Puertas opende de score met een héérlijke vrije trap. Ook Club Brugge en Anderlecht wonnen met ruime cijfers. Bij Club maakte Igor Thiago na elf wedstrijden droogte nog eens een goal, de zege van Anderlecht - na onder andere een blunder van Cercle-doelman Warleson -, kreeg nog een zure nasmaak toen Anders Dreyer geblesseerd naar de kant moest. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. “Als Club de titel pakt, is dat eigenlijk niet fair”: Marc Degryse uit aan vooravond van belangrijke zondag twijfels bij systeem
    PREMIUM
    169

    “Als Club de titel pakt, is dat eigenlijk niet fair”: Marc Degryse uit aan vooravond van belangrij­ke zondag twijfels bij systeem

    Daar is de volgende speeldag in de Champions’ Play-Offs al. Alle matchen van speeldag 6 worden morgen afgewerkt. Marc Degryse zal op het puntje van z'n stoel zitten om Racing Genk-Club Brugge (13u30), Cercle Brugge-Anderlecht (16u) en Union-Antwerp (18u30) te volgen en blikt al eens vooruit. “Dat Club nog kans maakt op de titel, toont de ‘zottigheid’ van de play-offs aan”, zegt onze huisanalist, die “twijfels" ziet bij Anderlecht. En wat verwacht hij nog van Union?