Alain Delon (midden), zoon Anthony (links) en dochter Anouchka (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Delon (midden), zoon Anthony (links) en dochter Anouchka (rechts) © AFP

Kinderen van Alain Delon rollen al vechtend over straat over erfeniskwestie nog vóór hun vader dood is

“Ik zou niet willen dat mijn kinderen ruzie maken zoals de Hallydays. Alles zal geregeld zijn voordat ik sterf. Als ik dat niet doe, wordt het oorlog tussen hen, dat weet ik zeker.” Vierenhalf jaar geleden maakte de Franse acteur Alain Delon zich in het vakblad ‘Gala’ zorgen. Hij vreesde dat zijn kinderen na zijn dood elkaar naar het leven zouden staan voor zijn erfenis. Hij was – voor één keer — iets te optimistisch. Ze doen dat nu al. Zijn fortuin wordt geschat op een kwart miljard.

11 reacties

  • richard lenssens

    4 maanden geleden
    Makkelijk op te lossen ,alles wegschenken en niet aan je kinderen want die hebben al alles wat ze moeten hebben en gekregen tijdens je leven,moeilijk is 't niet.
  • Anne Palmart

    4 maanden geleden
    Mijn hart zou breken als mijn kinderen voor mijn dood al ruzie zouden maken om het geld dat “nog” niet van hen is. Wat gaat dat zijn als papa er niet meer is ? Op voorhand een testament opmaken waar ze niets aan kunnen veranderen, en een deel schenken aan een weeshuis of dierenasiel.
  • Elisa deJong

    4 maanden geleden
    Verdrietig…. Met zóveel geld maakt 1 miljoen meer of minder toch niet meer uit, ik zou liever de band met mijn enige broer/zus goed willen houden.
  • Christina Peeters

    4 maanden geleden
    Zal weer overdreven zijn dit artikel. Donderdag morgen was Anthony Delon op CNEWS. De nalatenschap is volgens hem al geregeld. Het gaat er nu om dat de vader in zijn huis in Frankrijk blijft tot het einde. Dit is wat hij wil en ook zijn zonen. De dochter wil hem naar Zwitserland brengen. Kwestie van successierechten te betalen indien hij in Frankrijk zou overlijden
  • Eric Merny

    4 maanden geleden
    Geld maakt helaas het slechtste wakker bij sommige mensen, maar bijzonder erg als het om je eigen kinderen gaat.