Ga naar de inhoud

De nieuwe Karl of Renaat is geboren: Vrede op Aarde schenkt commentator Stan "een onvergetelijke dag"

 ma 8 januari 2024 16:14
De nieuwe geoliede machine.

Ook de jeugd is zot van de koers. Jongens en meisjes dromen van een carrière als prof, maar sommigen gooien het ook over een andere boeg. In de laatste aflevering van Vrede op Aarde ging de grote droom van een jonge wielerfan in vervulling. 

Op 7 oktober, de dag van de Ronde van Lombardije, kreeg Stan Stroeken een verrassingsbezoekje thuis.

 

De jonge wielerfanaat mocht in zijn commentaarcabine kruipen en kreeg tijdens het Italiaanse monument assistentie van een Belgisch monument, José De Cauwer.

 

Er was uiteraard ook een interventie van de man op de motor, er was een blitzbezoek van een Lotto-renner en we weten nu al wie op 7 april Parijs-Roubaix wint.

 

Kijk hieronder naar het fragment en bekijk de volledige aflevering op VRT Max.

Gloria Monserez, Jasper Philipsen en Idalie Samad
Sven de Leijer blikt samen met onder andere Gloria Monserez, Jasper Philipsen en Idalie Samad nog een laatste keer terug op het wonderlijke jaar 2023. In de Ardennen nemen gastheer Sven, gastvrouw Soe Nsuki en juryleden Jan Peumans, Tom Waes, Fien Germijns, Martin Heylen, Nathalie Meskens, Dominique Persoone, Kathleen Cools, Amir Bachrouri en Sepideh Sedaghatnia afscheid van elkaar en de chalet. Reporter Soe bezorgt een jonge wielerfan de dag van zijn leven.
donderdag 28/1259 min