Jelle Houwen

Bejaard koppel dood aangetroffen in appartement in Nieuwpoort

In een appartement in Nieuwpoort zijn de levenloze lichamen van een 91-jarige man en zijn 81-jarige vrouw aangetroffen. Volgens het parket gaat het mogelijk om een familiedrama. Alle pistes worden onderzocht. 

Voor je dit artikel leest: heb je vragen over zelfdoding of zit je zelf met donkere gedachten? Neem dan contact op met de Zelfmoordlijn. Dat kan gratis via het telefoonnummer 1813. Ook chatten is mogelijk via zelfmoordlijn1813.be.

Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar de dood van een 91-jarige man en een 81-jarige vrouw. De zoon van het koppel vond hun lichamen in hun appartement in de Canadalaan, in het centrum van Nieuwpoort. Ook de hond van het bejaarde koppel werd dood teruggevonden. Het parket onderzoekt de omstandigheden van het overlijden, maar het sluit niet uit dat het gaat om een familiedrama. 

"Dit nieuws komt hard aan", reageert de burgemeester van Nieuwpoort, Geert Vanden Broucke (CD&V). "Het gaat om een eerder teruggetrokken koppel. Onze stadsdiensten namen regelmatig contact met hen op om te zien of alles oké was en of er hulp nodig was. We weten niet altijd wat er in de mensen hun hoofd omgaat, maar dit is hoe dan ook een triestig verhaal. Onze gedachten zijn bij de zoon en de rest van de familie."

Meest gelezen