Joe Claridge (rechts) raakte betrokken bij het tragisch ongeval aan The Jane.
Volledig scherm
PREMIUM
Joe Claridge (rechts) raakte betrokken bij het tragisch ongeval aan The Jane. © ID/ Jan Van der Perre / RV

Familie van Joe (37) spreekt voor het eerst nadat hij onder auto van Nick Bril terechtkwam: "De schade is enorm”

Hij hield van zijn zoontje, zijn partner en koken. Joe Claridge (37), zelf chef in een hoogstaand gastronomisch restaurant, zou een maand stage lopen in de tweesterrenkeuken van Nick Bril, maar na een week liep het noodlottig mis. Het leven van de jonge vader hangt nu aan een zijden draadje. “Het was nog vroeg toen de telefoon rinkelde, het was de Antwerpse politie. Joe had een ongeval gehad. Het zag er echt niet goed uit.” We hebben een emotioneel en moeilijk gesprek met zijn familie over het ongeval, zijn huidige toestand en de liefdes van zijn leven.

25 reacties

  • Erika Boedt

    4 maanden geleden
    Vreselijk,wens zijn vrouw en kindje veel sterkte
  • jan boden

    4 maanden geleden
    Hopelijk een zo goed mogelijk herstel voor Joe. Er hoeft geen oorzakelijk verband te zijn met de alcohol. Door dronken achter het stuur te kruipen beging Bril een misdrijf. Als hij niet had gereden, had het ongeluk waarschijnlijk ook niet plaats gevonden.
  • Jean-Pierre Vanhouwe

    4 maanden geleden
    Een heel erge , pijnlijke zaak , ik hou er niet van om dit te zeggen , maar ik denk dat alcohol hier niets mee te maken heeft , je hoeft niet dronken te zijn om in het donker over iemand die neerligt te rijden . Hoeveel rampspoed kan een mens in zijn leven hebben ? Hopelijk slagen de dokters er in om Joe terug op te lappen , voor zijn familie en vrienden , maar ook voor Nick . En José , advocaten dienen er voor om hun cliënten te beschermen en te verdedigen .
  • José Lippens

    4 maanden geleden
    Het ergste is dat de advocaat via de pers de bestuurder op alle mogelijke manieren probeerde zijn onschuld aanvoer. Het slachtoffer heeft geen enkele kans om zich publiekelijk te verweren. Advocaat zou beter moeten nadenken en ook zorgen voor het slachtoffer.
  • Hilde Weymeersch

    4 maanden geleden
    Ja , nick zal dat ook niet express gedaan hebben.