Frank Neervoort, woordvoerder van Overmars.
Volledig scherm
Frank Neervoort, woordvoerder van Overmars. © VTM / Photo News

Kamp Overmars heeft aanvraag ingediend bij FIFA om dossier in te kijken: “Voetbal is zijn leven, Marc zal hier niet tevreden mee zijn”

Frank Neervoort, de woordvoerder van Marc Overmars, bevestigt het nieuws van de wereldwijde schorsing voor zijn cliënt. Maar of dit ook het einde betekent van Overmars (50) als technisch directeur bij Antwerp, is nog niet zeker. Neervoort heeft intussen wel een aanvraag ingediend bij de FIFA om het dossier in te kijken. De wereldvoetbalbond heeft twee dagen tijd om de gevraagde informatie aan Antwerp te bezorgen.

15 reacties

  • Kris Vermeulen

    4 maanden geleden
    de FIFA is in de fout ge gaan vond ik vind Overmars moet blijven bij de club van Deurne Noorde den bosuil stadion wel
  • Patrick Symons

    4 maanden geleden
    En dat voor het gewoon versturen van een fotootje? Komaan hé zeg.
  • Harry Van riet

    4 maanden geleden
    wat is het probleem,de FIFA neemt de straf gewoon over gelijk de regels zijn opgesteld.
  • willem van gool

    4 maanden geleden
    Marc is niet tevreden. Dat was wellicht ook de bedoeling. Hij heeft tot hier nauwelijks last gehad van zijn gedrag. Een paar weken na zijn vertrek bij Ajax had hij al een nieuwe job. Zonder het internationaal karakter van een sanctie is het effect verwaarloosbaar in een zeer internationale sector.
  • louisette coomans

    4 maanden geleden
    Las ik enkele maanden geleden nu niet dat Ajax eigenlijk Overmars terug wilde? of was dat alleen maar gazettenpraat? Overmars niet terug naar Ajax, Ajax in de sportieve problemen.... Vraag mij af wat er zou gebeurd zijn als Overmars terug naar Ajax was gegaan na 1 jaar.