Tony Coonen.
Volledig scherm
Tony Coonen. © rv

Ex-topman De Voorzorg Limburg Tony Coonen schreef dochter en vriendin in als werknemers terwijl ze niet aan het werk waren

Ex-topman van De Voorzorg Limburg, Tony Coonen, zette zijn vriendin en dochter fictief aan het werk zodat ze sociale rechten zouden kunnen opbouwen. Dat bevestigt het arbeidsauditoraat.

  1. DE VERZAMELAAR. Bij Nico (73) reis je door de geschiedenis van Tongeren, ‘s lands oudste stad: “Toen een oud-burgemeester stierf, mocht ik al zijn spullen hebben”
    PREMIUM

    DE VERZAME­LAAR. Bij Nico (73) reis je door de geschiede­nis van Tongeren, ‘s lands oudste stad: “Toen een oud-burgemees­ter stierf, mocht ik al zijn spullen hebben”

    “Ik moest nog één Belgische bajonet hebben, maar die kostte maar liefst 90.000 frank.” Dus besloot Nico Olislagers (73) uit Tongeren om zijn wapenverzameling achterwege te laten en zich te focussen op alles wat met de oudste stad van België te maken heeft. Als zoon van een moeder uit Lanaken en een vader uit Borgloon is hij geen rasechte Tongenaar, maar hij mag zich na al die jaren zeker zo noemen. Zijn volledige kelder en delen van zijn huis zijn ingepalmd. “Toch koester ik nog één droom”, vertelt Nico. Wij gingen langs in het minimuseum bij Nico thuis.
    Tongeren
  2. Een kraan bouwen tussen legerhelikopters: STEM-Tornooi Youth vindt voor het eerst plaats op Koninklijke School voor Onderofficieren
    PREMIUM

    Een kraan bouwen tussen legerheli­kop­ters: STEM-Tor­nooi Youth vindt voor het eerst plaats op Koninklij­ke School voor Onderoffi­cie­ren

    Honderd leerlingen van het eerste en tweede middelbaar namen vandaag deel aan de finale van de STEM-Tornooi Youth, een wedstrijd die zich richt op de technische en wetenschappelijke wereld. Voor het eerst was de Koninklijke School voor Onderofficieren in Sint-Truiden de locatie van dienst. “Ons leger wordt steeds meer technologisch, dus het is logisch dat we technische profielen ook warm willen maken voor een carrière bij ons”, klinkt het bij Generaal-Majoor Lieven Geeraerts.
    Sint-Truiden