Incident

Veertiger in been gestoken tijdens ruzie in woning in Grote-Spouwen

Bilzen -

Een veertiger heeft woensdagochtend meerdere messteken in zijn been gekregen bij een ruzie in een woning van de Blondeswinning in Grote-Spouwen. De man is niet in levensgevaar. Een verdachte zit in de politiecel voor verhoor.

Marij Wyers

De twee mannen, veertigers, verbleven tijdelijk in de woning in Grote-Spouwen. Woensdag rond 4.15 uur in de ochtend kwam het tot een twist waarbij een van de mannen naar een mes greep. Daarmee zou hij volgens de eerste info de andere meermaals in het been hebben gestoken.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere veertiger werd opgepakt. “De precieze omstandigheden van het incident worden nog onderzocht”, zegt woordvoerster Marijke Teunis van parket Limburg. “Om meer helderheid te krijgen, werd het gerechtelijk labo gestuurd.”

De Blondeswinning is een oude hoeve waar een ontmoetingscentrum is ondergebracht maar er zijn ook meerdere woningen ingericht. In een van die woningen was het gevecht.

© Tom Palmaers

Woensdagvoormiddag namen de onderzoekers alle sporen op in de woonst en ook aan het gebouw. Op die manier proberen ze te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld. De rechercheurs van de lokale politie Bilzen/Hoeselt/Riemst zijn volop bezig met het onderzoek naar de schermutseling.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen