Keukenhulp Joe (37) die onder auto Nick Bril terechtkwam bij The Jane ondergaat opnieuw spoedoperatie

Joe Claridge (37), de keukenhulp van The Jane die maandag levensgevaarlijk gewond raakte bij een aanrijding door chef-kok Nick Bril aan het Antwerpse sterrenrestaurant, heeft dinsdagavond opnieuw een spoedoperatie moeten ondergaan. Dat vertelt zijn familie aan Het Laatste Nieuws.

Is

LEES OOK. Waarom sterrenchef Nick Bril geen drugstest moest afleggen na het ongeval aan The Jane waarbij keukenhulp zwaargewond raakte (+)

De Britse keukenhulp van The Jane moest dinsdagavond een nieuwe spoedoperatie ondergaan, na problemen aan zijn darmen. Zijn familie op het Britse eiland Jersey wacht bang af hoe zijn toestand verder evolueert. “Hij heeft het overleefd”, klinkt het. “We hopen dat we de komende dagen beter nieuws kunnen brengen. Momenteel wil iedereen vooral hun aandacht richten op hem.” De familie hoopt verder nog op de nodige rust tot het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval afgerond is.

(Lees verder onder de foto)

Bronnen dicht bij het onderzoek vertellen dat Joe al onder de auto van Nick Bril gelegen zou hebben. Verdere analyse van camerabeelden zou moeten uitklaren waarom. De sterrenchef zou nog niet verhoord zijn.

Of The Jane vandaag effectief zal openen, is nog niet helemaal duidelijk. Op de website van de sterrenzaak in het Groen Kwartier is in ieder geval wel te zien dat er last minute nog vrije tafels worden aangeboden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen