Karen Damen met haar zoon Sky.
Volledig scherm
PREMIUM
Karen Damen met haar zoon Sky. © Kristof Ghyselinck

Karen Damen (49) vertelt voor het eerst over haar scheiding: “Er zijn ook veel voordelen aan ouder worden”

TV“Het kan me niet meer schelen wat anderen van mij vinden.” Karen Damen (49) presenteert vanaf vanavond haar eerste soloprogramma op VTM: ‘Wat zou jij doen?’, over het lot van twijfelaars. Zelf heeft ze geen last meer van dilemma’s, want Karen staat meer dan ooit stevig in haar schoenen. In dit eerste gesprek na het nieuws over haar scheiding van Antony Van der Wee (44) vertelt ze over haar leven als single mama en over haar zoon Sky (13), die luidop droomt van een mediacarrière.

  1. “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreünie na populaire podcast
    PREMIUM
    tv

    “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreü­nie na populaire podcast

    Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden.
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”