BELGA / vincent duterne/photo news
Volledig scherm
© BELGA / vincent duterne/photo news

"Dit brengt ons geen millimeter dichter": deurwaarder neemt diepvriezer en koffiema­chi­ne kabinet-De Moor in beslag

UPDATEEen deurwaarder heeft donderdagmiddag een diepvriezer en een koffiemachine meegenomen uit het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V). De inbeslagname is een gevolg van de wanbetaling van dwangsommen. De rechter legde de overheid die dwangsommen op, omdat het recht op opvang van asielzoekers was geschonden.

115 reacties

  • Robert De Moor

    3 maanden geleden
    Zolang België geld geeft aan deze behoeftigen, zal het migratiebeleid verder falen. Deze mensen hebben hulp nodig, doch geen geld. Geef hen te eten en te drinken, noodkleding, en noodbehuizing. En de mogelijkheid zich te integreren, taal EN cultuur EN gebruiken leren. Niet willen autom. terug naar hun land. Opvangland tijdelijk verlaten, moeten ze terug een procedure volgen om te kijken of ze nog voldoen! België is niet hun vakantieland, en hun land om hun achter gebleven familie te steunen.
  • Sus Autochtoon

    3 maanden geleden
    De verhuisfirma zal een pak meer kosten dan de toestellen waard zijn.
  • Tim Michiels

    4 maanden geleden
    Wanneer is die openbare verkoop? Zo'n koffie machine lijkt me wel leuk...
  • Johan Dupont

    4 maanden geleden
    Volgens de mensenrechten heeft ook ieder volk recht op een eigen land…
  • patrick Van der Spiegel

    4 maanden geleden
    Sorry hoeveel knoei ik hier lees van politiekers . Maar dan van veel verschillende partijen en wat ze allemaal beloven bij de verkiezingen en bijna niets kunnen ze er van waarmaken .Tijd voor een nieuwe partij.