BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Na de mail over de “tijdelijke cashflowproblemen”: hoe serieus zijn de geldzorgen van Antwerp?

Het imperium van Paul Gheysens kampt met stevige cashflowproblemen. Antwerp ontsnapt daar niet aan. Ex-Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof houdt de club tegen het licht, en interne communicatie wijst op een zoektocht naar verse centen. Hoe serieus zijn de geldzorgen van de Great Old?

7 reacties

  • linda van landeghem

    3 maanden geleden
    Waarom geen samenwerking tussen Mintjes en Gheysens. Ghelamco is core business. Mooie basis om een club tegen aangepaste prijzen van een stadion te voorzien dat inkomsten helpt te genereren voor de verdere groei van RAFC. Mintjes kan investeren in het sportieve beleid. Ook de familie Delcroix lijkt geïnteresseerd...Combineer de investeringen. Wil men dat niet, laat Gheysens dan verder werken. Anders moet Mintjes zwijgen. Ze gijzelt RAFC.
  • Christel Van den Schoor

    4 maanden geleden
    Paul, misschien de hoofdtribune verkopen aan Tania Mintjens?
  • Albert Viane

    4 maanden geleden
    De put is veel groter dan dat FC Antwerp en het consortium laten uitschijnen. Een gewoon mens was al lang failiet verklaard door de rechtbank.
  • ruddy claerhout

    4 maanden geleden
    20 miljoen zal al mooi zijn zeker? Is een goede speler maar ook geen wereldspeler.
  • Heinz Rumes

    4 maanden geleden
    Waarschijnlijk zal Antwerp zijn gouden haantje Vermeeren vrij vlug laten gaan om de financiële put te vullen en al hun achterstallige rekeningen te betalen, zonde dat Antwerp zo iemand moet laten gaan, slecht beleid of wat is mis aan de top?