“We hebben ons huis gevonden”: Jolien en Brecht uit ‘Blind getrouwd’ hebben samen woning gekocht in Zottegem

Jolien en Brecht, het gelukkige koppel uit het voorbije seizoen van ‘Blind getrouwd’, hebben een huis gevonden in het Oost-Vlaamse Zottegem. Dat maakten de twee bekend op Instagram.

POM

Brecht Heldenbergh (32) en Jolien De Neve (33) woonden na hun televisie-huwelijk in Blind getrouwd afwisselend in Kalken (Oost-Vlaanderen) en Gooik (Vlaams-Brabant). Respectievelijk haar en zijn adres. Maar ze wilden samenwonen op één adres. Brecht noemde de zoektocht naar een gezamenlijke woonst de uitdaging voor 2024. Een uitdaging omdat ze niet zomaar ergens een adres konden zoeken. Brecht is brandweerman en mag daarom niet verder dan 15 minuten van de kazerne in Dilbeek wonen.

Blijkbaar hebben ze nu iets gevonden in Zottegem. Glunderend toont het koppel (allicht) het contract van de makelaar. “We hebben ons huis gevonden, in het midden van de straat”, staat er vermeld. Meteen kwamen er gelukwensen van onder anderen Nuria (uit het eerste Blind getrouwd-seizoen) en van Dziubi (seizoen 7) en Winnie (seizoen 5).

Vorige week kondigden Jolien en Brecht aan dat ze opnieuw gaan trouwen. “Toen we voor tv trouwden, kenden we elkaar niet, maar nu kiezen we bewust voor elkaar. Wij willen oud worden samen”, zei Brecht. Het huwelijk zou voor 2025 gepland zijn.

LEES OOK. Brecht en Jolien uit ‘Blind getrouwd’ gaan opnieuw trouwen: “Nu kiezen we bewust voor elkaar”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER