Tom Waes legt lat in ‘Kamp Waes’ veel hoger dan bij ‘Special Forces’: "Sorry Koen Wauters, je haalt bij mij aflevering één niet”

Showbits‘Welkom in de hel’, zegt Tom Waes in de teaser waarmee het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ wordt aangekondigd. Een omschrijving waarmee hij weleens akelig dicht in de buurt van de realiteit zou kunnen komen. “We lieten Fly weten dat we topkandidaten hebben, waarop hij doodleuk: ‘Dan zullen we onze proeven een beetje zwaarder moeten maken”, vertelt Tom aan reporter Jarne. “Zelf heb ik graag gekeken naar ‘Special forces’ bij VTM, maar met alle respect: die kandidaten halen aflvering één van ‘Kamp Waes’ niet." Meer kom je te weten in deze nieuwe Showbits.

33 reacties

  • glenn wouters

    3 maanden geleden
    Moesten de mensen eens leren lezen en weten waarover het gaat. Dan zouden ze weten dat er geen BV's aan meedoen. En Waes heeft al genoeg bewezen, en is tevens enkel presentator. Dus stop nu eens de dingen door elkaar te halen. En als je denk dat het simpel kn,ip en plakwerk is.... doe dan eens mee.
  • Danny Vermeiren

    3 maanden geleden
    Tom Waes mag alleen wat commentaar geven, al de rest ligt in de handen van SF...
  • Francois Leenaerts

    3 maanden geleden
    Leuke afwisseling vanuit mijn luie zetel ...heerlijk om mensen te zien afzien 😂
  • Marc Van Leuven

    3 maanden geleden
    hij zegt gewoon dat Koen en Laura het niet zouden halen, niet dat hij het wel kan, we zien of hij gelijk heeft of Koen en Laura kunnen meedoen (daar zal wel plaats voor zijn, niet ? en het zou meer kijkcijfers opleveren. En die eerste proef, 20kg op uwe rug en dan 10 km binnen de 50 minuten, ik nodig velen uit om het te proberen.
  • Patrik De Vriendt

    3 maanden geleden
    Moesten ze de kampen in wintermaanden houden, zoals het werkelijk is bij de opleidingen van de para’s, er zouden er niet zoveel BV aan meedoen. Spreek zelf van ondervinding. Fysiek zijn de kandidaten top, maar er is nog altijd zoiets van doorzettingsvermogen in erbarmelijke omstandigheden ( kou, nat, honger, )