Reizigers werden gisteren op de hoogte gebracht, waardoor het aantal reizigers dat vandaag strandde beperkt bleef. Maar zij die toch aan de balie van Brussels Airlines stonden vanmorgen, waren wel erg boos.
Volledig scherm
Reizigers werden gisteren op de hoogte gebracht, waardoor het aantal reizigers dat vandaag strandde beperkt bleef. Maar zij die toch aan de balie van Brussels Airlines stonden vanmorgen, waren wel erg boos. © VTM NIEUWS

Amper 1 op 3 vluchten Brussels Airlines kan vandaag vertrekken door pilotenstaking: gestrande reizigers erg misnoegd

UPDATEDe impact van de 24 urenstaking bij de piloten van Brussels Airlines is aanzienlijk. Van de 112 geplande vluchten vandaag zullen er maar 36 doorgaan, meldt de vliegmaatschappij. Dat zouden er zelfs nog minder kunnen worden in de loop van de dag. Veel van de ruim 14.000 passagiers die vandaag zouden vertrekken, hebben hun reis intussen wel herboekt. Ze werden gisteren op de hoogte gebracht, waardoor het aantal reizigers dat vandaag strandde beperkt bleef. Maar zij die toch aan de balie van Brussels Airlines stonden vanmorgen, waren wel erg boos.

17 reacties

  • Ghislain Geerts

    3 maanden geleden
    Waarom zouden ze nog moeten onderhandelen er is een gerechtelijk bevel dat ze het moeten geven . Maar de enige schuldige aan deze staking is degene die het bevel naast zich neerlegt.
  • Bart Huysmans

    3 maanden geleden
    Ze zijn er nog maar net terug bovenop en de vakbonden beginnen terug aan het kapot maken. Arm België!
  • Patrick Maertens

    3 maanden geleden
    ik vlieg enkel nog met TUI, nooit geen miserie én top personeel
  • Daniel Maertens

    3 maanden geleden
    Wij vliegen nooit met Brussels en vermijden Zaventem zoveel mogelijk, altijd iets met een van beiden of met alle twee , plus moeilijk bereikbaar, zelfs met de trein op bepaalde uren !
  • Bart van keer

    3 maanden geleden
    Altijd onschuldigen die slachtoffer zijn. Ik zit vast in Malaga maar de zogenaamde oplossing is alles behalve! 2 extra dagen en extra kosten! Wie gaat mij dat vergoeden?