Ann Van den Broeck op #LikeMe-concert: “Kankervrij op het podium van het Sportpaleis!”

Ann Van den Broeck (47) staat dit weekend vier keer op het podium van het Sportpaleis voor de #LikeMe-afscheidsconcerten. Tijdens de eerste show zaterdagmiddag kondigde ze aan dat ze kankervrij verklaard is. In 2022 werd bij de musicalactrice borstkanker vastgesteld.

Guy Van Vliet

Ann Van den Broeck en Pommelien Thijs zorgen voor het meest onroerende moment tijdens de afscheidsconcerten van #LikeMe in het Sportpaleis. Ze brengen samen Afscheid nemen bestaat niet, een cover van Marco Borsato. Pommelien zingt op het grote podium, Ann op een podium dat vanuit de nok van het Sportpaleis neerdaalt, omgeven door een wolk van glitters. Op het eind van het liedje komen ze elkaar tegen, om het nummer te besluiten in elkaars armen.

In de serie speelde Ann Van den Broeck de mama van Pommelien Thijs, die overleed aan de gevolgen van kanker, maar zaterdag had ze beter nieuws. “Niet alle verhalen lopen slecht af. Vandaag sta ik kankervrij op het podium van het Sportpaleis”, deelde Ann haar goede nieuws, dat op luid gejuich werd onthaald.

LEES OOK. Met concerten in Sportpaleis valt het doek definitief over #LikeMe, maar voor Pommelien, Camille en de andere vedetten gaat het leven door

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER