Hilde Keunen (69) en haar man Joris uit Kessel-Lo voor hun ‘kindvriendelijke huis met drie slaapkamers en tuin’, zoals ze hun huis op HomeExchange omschrijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Keunen (69) en haar man Joris uit Kessel-Lo voor hun ‘kindvriendelijke huis met drie slaapkamers en tuin’, zoals ze hun huis op HomeExchange omschrijven. © ID/ Julie Landrieu

Al 16.000 Belgen ruilen hun huis om goedkoop op vakantie te kunnen: “Een hotelkamer kost honderden euro’s. Nu krijgen we een volledig huis, gratis”

Voor geen geld een bijzondere vakantie beleven, dat kan. Al moet u dan wel kunnen verdragen dat er vreemden in úw huis logeren. Ruim 16.000 Vlamingen doen ondertussen aan huizenruil. Hilde Keunen (69) en haar man Joris zijn er twee van en vertellen over de geneugten én mogelijke valkuilen. “Met één van de gasten was het contact zo leuk dat hij enkele weken later al met zijn vrouw en andere zoon terugkwam.”

26 reacties

  • Pat Debal

    4 maanden geleden
    Bij ons is er geen denken aan om vreemden in ons huis
  • Fanny Konings

    4 maanden geleden
    Uiteraard is ieder gedekt met de juiste verzekeringen, het huis laat ik meestal nog meer spic en span achter , dus voor ieder aangenaam. Het is geen omruiling maar gewoon een veilige en aangename bezetting voor mens en achtergebleven dieren. En niet onbelangrijk frigo en diepvries rijkelijk gevuld ter compensatie.Win win dus.
  • Dean Laerte

    4 maanden geleden
    ieder zijn ding, maar in mijn huis geen vreemde mensen, je weet nooit wat ze uitspoken.
  • Arthur Van der Vieren

    4 maanden geleden
    Ieder zijn mening. Niet aan mij besteed . Het leven is aan de durvers.
  • Luc De Kimpe

    4 maanden geleden
    wij doen dit al 18 jaar. en ps. dit is ruil en geen verhuur.