Kürt Rogiers in het VTM-programma 'Een echte job'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kürt Rogiers in het VTM-programma 'Een echte job'. © VTM

Kürt Rogiers laat zijn ware aard zien in ‘Een echte job’: “Ik ben te gevoelig om verpleegkundige te zijn”

BVAls acteur en presentator is Kürt Rogiers (52) één brok zelfvertrouwen, maar als verpleegkundige in het VTM-programma ‘Een echte job’ kan hij ook zijn zorgzame kant laten zien. Die zit in elk geval in de familie, want oudste dochter Lola (18) studeert verpleegkunde. In ‘Story’ vertelt hij over de band met z'n kinderen, de gezondheidsproblemen van z’n ouders en de impact van z'n hectische job. “M'n vrouw was bang dat ik weer te veel hooi op m'n vork zou nemen.”

5 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 maanden geleden
    Heb heel mijn carrière in de zorg gewerkt als administratief medewerker. Veel gehoord en veel meegemaakt maar omdat ik zo gevoelig ben kon ik geen verpleegkundige zijn. Ik ben dikwijls naar huis gereden al huilend in de auto.
  • PHILIPPUS DE GEEST

    4 maanden geleden
    Verpleging een beroep en geen tv programma .
  • jan tobbak

    4 maanden geleden
    grootste respect voor verplegend personeel ik zou het voor geen geld van de wereld willen doen
  • Johan Streulens

    4 maanden geleden
    Gevoeligheid of empathische zorgpersoneel is broodnodig. Echter "opgebrand" op termijn door onderbezetting of om deze enkel om loon "bezorgt" te zijn. Bedankt aan allen het weten uit te houden in "ons" systeem..Zichzelf blijven op te offeren voor anderen als "menswaardig" bij te willen staan..onderbetaald, flex uren steeds presterende. Al gaan ze er zelf aan onderuit! RESPECT!
  • Kris Tyteca

    4 maanden geleden
    Een goeie verpleegkundige is gevoelig en empathisch maar dat maakt onze job niet gemakkelijker in het neoliberaal zorgsysteem.
  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”